Címlap

Tájékoztatás megváltozott munkarendről

Tisztelt Partnereink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel irodánk korlátozottan működik. A járványügyi helyzet fennállásáig csak ügyeletet tartunk irodánkban. 
Ezen időszak alatt személyes ügyintézésre csak sürgős, halaszthatatlan ügyben és csak előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség.

 

Kérjük, hogy kérdéseikkel elsősorban az alábbi e-mail címen és telefonszámon, illetve honlapunk „Elérhetőség” menüpontjában található telefonszámokon keressék munkatársainkat:

 

Telefonszám: +36-/70/625-6304

E-mail cím: info@likvidb.hu

 

Telefonos ügyeletünk hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között áll rendelkezésükre.

 

Kérjük szíves megértésüket és tájékoztatásunk elfogadását!

Jó egészséget kívánunk!

 

 a LIKVID-B Zrt. vezetősége

Tájékoztatás székhely változásról

Tisztelt Partnereink! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Likvid-B Csődmenedzser és Felszámoló Zrt. felszámoló szervezet székhelye az alábbiak szerint változott:

 Új székhely: 1131 Budapest, Rokolya utca 44.

(az iroda bejárata a 1131 Budapest, Dolmány utca 39. szám felől található)

 A cég egyéb adataiban változás nem történt.

 

a LIKVID-B Zrt. vezetősége

Tájékoztatás átalakulásról és cégnév változásról

Tisztelt Partnereink!

Eztúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Likvid-B Csődmenedzser és Felszámoló Kft. korlátolt felelősségű társaságból zártkörűen működő részvénytársasággá alakult át. Az átalakulás 2019. október 3-i hatállyal a Cégbíróság által bejegyzésre került.


Az átalakulással létrejövő jogutód társaság főbb adatai:

Cégnév: LIKVID-B Csődmenedzser és Felszámoló Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Rövidített neve: LIKVID-B Zrt.

Székhelye: 1139 Budapest, Fáy u. 1. B ép. IV. em.

Adószáma: 27043806-2-41

Cégjegyzékszáma: 01-10-140429

A cég egyéb adataiban változás nem történt.

 

a LIKVID-B Zrt. vezetősége                                        

Cégünkről

A LIKVID-B Csődmenedzser és Felszámoló Kft. jogelődje 1989. december 01. napján alakult COO-PRODUCT Szervező Tanácsadó Kft. néven, majd a társaság elnevezése 1996. január 11-től CO-NEXUS Likvid Csődmenedzser és Felszámoló Kft-re változott. A LIKVID-B Kft. 1998. január 01-én kapta végleges elnevezését.

A névváltozások mögött folyamatos tulajdonosváltások és ügyvezetői változások következtek be. A jelenlegi tulajdonosi kör 2012. novemberében jelent meg, akiknek eltökélt szándéka volt a felszámolói szakmai tevékenység színvonalának és hatékonyságának növelése mellett egy jól működő, a változásokhoz jól alkalmazkodó csapat kialakítása.

A szakmai színvonalat és a munka hatékonyságát munkatársaink folyamatos szakmai képzése mellett felszámolói szemmel saját tapasztalataink és szakmai tanácsadóink segítségével fejlesztett iktató-nyilvántartó-folyamatkezelő háttér rendszer is segíti, mely a határidők betartását, az általunk végzett eljárásokra vonatkozó határidők figyelését, az egyes munkatársak munkavégzésének ellenőrzését, ill. a munkafolyamatokban észlelt hibák kijavítását és annak munkánkba történő beépítését támogatja. 

A LIKVID-B Kft. jelenleg is kb. 4-500 folyamatban lévő eljárást kezel. Munkánk során a hitelezői érdekek védelmére, az értékesítési folyamatok tisztaságára, a társaságunkat kijelölő törvényszékek és egyéb megbízók megelégedettségének növelésére helyezzük a hangsúlyt. Szervezetünk vezetőségének célja a munkatársak szakmai tudásának bővítése, a megfelelő, jogkövető gyakorlat kialakítása, a tevékenység ellenőrizhetőségének és hatékonyságának biztosítása. 

Társaságunk munkája során figyelemmel kíséri a csődjogi változásokat és a FOE etikai ajánlásait.

Bízunk abban, hogy tevékenységünk partnereink, megbízóink és ügyfeleink megelégedettségét szolgálja. 

 

a LIKVID-B Kft. vezetősége

 

 

 

 

Közleményeink

Telefonos ügyfélfogadási idő

Munkanapokon hétfőtől csütörtökig: 9.00-16.00 óra között